Skip to main content

Close to the client

Keep in Touch beschikt over een soepele structuur, een stevige knowhow en een rijke ervaring in lijn met de behoeften van de klant.

Al 20 jaar lang gaat Keep in Touch rustig zijn gangetje in Belgisch evenementenland. Dankzij zijn kleine structuur en naast zijn creativiteit en ervaring, zet het agentschap vooral in op een buitengewone flexibiliteit en een grote nabijheid tegenover de klant

Personeelsfeest, team building, roadshow, incentive, seminarie, productlanceringen,... Van 10 tot 1.500 personen, elk evenement moet uniek zijn en overgaan in een sprankelend moment!

Dat is de uitdaging die Keep in Touch voor u aangaat. Om dit te bereiken bieden wij u een hoge graad van flexibiliteit en, vooral, een 'close to the client'-aanpak. En dit alles naast onze uitstekende prestaties, onze mogelijkheid om uw project volledig te beheren en een specifieke ervaring van de stiel.

Alvorens we nog maar iets ontwikkelen, laten we ons bij de klant volledig onderdompelen in zijn activiteiten en zijn waarden, we bespreken alles face to face met hem en we zijn een en al oor voor hem. Wij rekenen onze uren niet aan en besteden de tijd die nodig is voor uw projecten.

Een aanpak die zeker zijn vruchten afwerpt. "Al 20 jaar lang hebben we vooral tevreden klanten in België, maar ook in Luxemburg, Frankrijk en Nederland. Keep in Touch is inderdaad in staat om elke vraag te beantwoorden, zowel in het Frans, het Nederlands als het Engels

Details zorgen voor perfectie maar perfectie is geen detail!

Ze schonken ons hun vertrouwen

Creativiteit, nauwgezetheid en uitmuntendheid vormen de ingrediënten van onze geslaagde cocktail die ongetwijfeld in de smaak zal vallen bij uw deelnemers. Met deze formule weten we al vele jaren lang zowel gerenommeerde bedrijven, belangrijke nationale en internationale instellingen als kmo’s of zelfs particulieren te overtuigen.